Jdi na obsah Jdi na menu

Jak najít svůj styl?

30. 5. 2022
1. NAJDĚTE SVŮJ STYL
Prolustrujte Instagram, Pinterest, různé blogy. Najděte někoho, kdo má podobný styl jako vy a inspirujte se. Někdy stačí jen vyjet do většího města a sledovat co se nosí. Cizinky jsou většinou vždy skvělá inspirace. Zkrátka mějte oči otevřené a když se vám líbí nějaký outfit třeba na IG, vyfoťte si ho a uložte si ho do nějakého alba, nebo na Pinterest nástěnku. Nemusíte hned nakupovat nové kousky. Já třeba zadám do vyhledávače co mám doma např. black denim skirt wearing/ outfit /inspiration nebo tak a většinu najdu outfit, co se mi líbí.
 
2. POŘIĎTE BASIC KOUSKY
Jak jsem psala výše. Ve skříni mám spoustu trendy kousků, ale neumím je nosit. Vždycky mi přišlo líto utratit relativně dost peněz za obyčejná trička. Ale nedávno jsem naběhla do Zary a nakoupila jednoduchá trička. S výstřihem do V, s oválným, černá, bílá, pruhovaná. A musím říct, že mi to výrazně pomohlo v kombinování. Někde jsem četla, že mezi ty základní kousky patří právě univerzální trika a košile, džíny tmavé a světlé, džíny klasické a proděravělé,  boty (tenisky a balerínky, případně lodičky) v černé a nude/bílé barvě, sako světlé a tmavé, džínová bunda...
 
3. PŘIPRAVTE SI UNIFORMU
Sestavte si outfit, ve kterém se cítíte dobře, je jednoduchý a dá se dobře kombinovat, zkrátka taková uniforma, díky které už nebudete nikdy stát před skříní a bědovat, že nemáte nic na sebe. U mě jsou to džíny, jednoduché triko, sako a tenisky/balerínky
 
4. DOPLŇKY
Za sebe mám nejraději zlato. Je nadčasové a vydrží skoro všechno. Ale je to čistě na vás. Doplňky dokážou pozvednout jednoduchý outfit. Je fajn jich mít pár v záloze, včetně pěkných hodinek. Nebo nějaká zajímavá a poutavá bižuterie, která pozvedne jednoduché šaty nebo triko hned na jiný level.
 
5. OBLÉKEJTE SE PRO SEBE
Pohodlí vede k sebevědomí. Nebo tak nějak :-) někde jsem slyšela: comfort leads to confidence. Z vlastní zkušenosti vím, že se nejlépe cítím v tom, co se líbí mně a je mi to pohodlné -  at' si myslí kdo chce, co chce :-)
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář